caffe latte

19 08 2009

Era prea mult soare pentru o zona asa ploioasa sa raman si azi in casa. Danezii profita mereu de soare, deci daca am invatat ceva in ultimile 3 zile a fost ca atunci cand e soare aici tre sa iesi; si cum vara are 17 ore lumina, se poate sa ploua de 3 ori pe zi.

Singura cafenea pe care o stiu si unde am mai fost e undeva in centru, foarte aproape de zona pietonala. Cu flori la geam, cu flori pe masa, cu mese mici, cu muzica pe fundal, cu geamuri mari si e cumva mai inalta decat trotuarul. Poti sa observi foarte bine intersectia, poti sa observi o groaza de oameni. Majoritatea pe biciclete, imbracati subtire pentru ca 24-25 de grade cu soare e mult prea cald pentru ei.

Toata lumea e imbracata cochet cu accesorii dragute.

Si chiar acum tipul de langa mine s-a ridicat de la masa, a iesit afara si si-a fumat tigara fara sa deranjeze pe nimeni.

DSCN1299

Se citeste pe fata oamenilor relaxarea. N-au griji, se bucura de soare. Doar pe pistele pentru biciclisti e agitatie. Foarte putini folosesc masina si cele mai multe masini sunt modeste. Mici, consum mic, modeste. Desigur, cele mai des intalnite masini de familie sunt Saab uri. Era normal.

Probabil o sa incerc si o plimbare pe jos prin centru. Se pregateste un mare festival al florilor. Toate gospodinele sunt concentrare pe acest eveniment. Probabil asteapta tot anul pentru asta.

relaxarea-100% dansk produkt

Advertisements

Actions

Information

One response

20 08 2009
S

mi-e dor de tine de tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: