tic tac.

26 02 2009

tac tac tac tac…pauza..bip bip bip bip bip [taaci] beeeep. meeh! trebuie sa te trezesti, sa te aduni si sa scoti maxim dintr-o zi care, abia incepe, dar imediat se sfarseste. [m am trezit de dimineata, m am spalat pe ochi, pe fata].

de ce nu pot sa stau sa profit de soarele care abia abia se vede de blocu M27, un soare vesel, care se oglindeste in blocurile de la victoriei si care inveseleste atmosfera incarcata de oamenii concentrati, cu 100 de probleme, care se indreapta in viteza catre birouri. mi as bea ceaiul zilnic pe balcon. as rade zilnic de stresatii care se injura in trafic, fix sub geamul meu, ca mai apoi sa plec relaxat si sa ajung inaintea lor.

viata se compune din etapele rutinei zilnice. da da da, nu e chiar asa…sau? scoala, subiect despre care nu se prea scrie pe blog uri – stiuuu, scoala ne invata rutina. minim 12 ani, sau 10 pentru unii mai grabiti, sau 13 pentru … ok n-o sa comentez de cei cu 13 clase. scoala impune ritmul rutinei. n-ai cum sa iei pauza 1 an, nu? si nici sa alegi cam ce vrei sa faci la scoala, nu? aaa, da sigur ca poti, doar daca ai talent la desen, sau la muzica..sau la sport :). pentru restul ramane doar optiunea de a alege intre 2 ore in plus de fizica sau tic sau istoria religiilor.

asa ca nu iti ramane decat sa ajungi acasa dupa ore, sa scazi 20 de ani din viata si sa incerci sa vezi care mai e treaba prin lume.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: